Gejaagd Gevoel Schildklier  thumbnail

Gejaagd Gevoel Schildklier

Published Oct 11, 23
10 min read

Schildklier En Hartritmestoornissen

Ons meisje is inmiddels 11, heeft mooie dikke glanzende haren, is gegroeid, spreekt weer af met vriendinnetjes en is een half jaar geleden zelfs gaan voetballen. Wij zijn zo dankbaar dat ons meisje weer plezier heeft in het leven! Ik word zelfs een beetje emotioneel wanneer ik dit verhaal zo op schrijf.

Ik heb zelfs op een punt gedacht, dat we haar kwijt zouden raken...De B12 heeft voor ons de ommekeer gemaakt! Dankjewel, dat dit onder de aandacht is gekomen en dat veel mensen geholpen kunnen worden met de B12 supplementen! Een dankbare moeder (Manon) en dochter (Julie)” (34 jaar) uit Hilversum, Juni 2021 : “Bij onze dochter van vier jaar werd anderhalf jaar na haar geboorte de auto immuunziekte Coeliakie vastgesteld.

Er werd bij haar ook een ijzertekort geconstateerd. Daarbij was ook haar vitamine B12 te laag. Het ijzer tekort hebben wij geprobeerd te herstellen door middel van speciale drankjes, echter zonder resultaat. Ook omdat ze vanwege haar lactose intolerantie van de meeste drankjes obstipatie kreeg. Onze dochter was altijd heel erg moe, stil en rustig.

Ook wilde zij geen nieuwe dingen ontdekken. Ze at en dronk slecht. Twee dagen in de week ging zij naar de kinderopvang, totdat ze vier werd en naar groep 1 ging. Al heel snel bleek dat dit veel te veel voor haar was. Ze was telkens veel te moe Omdat mijn moeder, haar oma, zelf de vitamine B12 zuigtabletten gebruikt, heeft zij overleg gehad met Bo, met de vraag of er mogelijkheden waren voor mijn dochter.

Er werd gestart met de 1000 mcg zuigtabletten, elke dag de adenosyl en methyl-cobalamine 1000 mcg. Omdat onze dochter veel niet mag wat andere kinderen wel mogen, was het nemen van de zuigtabletten een feestje. Zij mocht ze wel, maar haar zusje niet. Onze dochter werd twee weken na inname van deze vitamine B12 formule een ander kind.

Cyste Hals Schildklier

En uit school is er genoeg energie over om nog leuke dingen te doen. Ze kon zelfs op zwemles na school!! Ze is vrolijk en praat voor tien. Ook eet en drinkt zij veel beter. Ze kan nu af en toe iets met lactose weer eten. Gluten is nog steeds not done.

(36 jaar) uit Mierlo, Mei 2021 : “Ik ben jongeman van 36 jaar. Sinds mijn 18e tob ik met vage klachten. Heb veel last van mijn darmen. Diverse onderzoeken gedaan. Niks gevonden. Veel rugpijn zonder verklaarbare redenen. MRI scan gehad. Alles keurig netjes. Jaren bij fysio gelopen. Bij behandeling gaat pijn weg.

Kan zeggen dat ik heb bijna alle afdelingen van het ziekenhuis heb gezien. Maar niemand kon mij uitleggen wat ik had. Op mijn 30e kreeg ik daarbij ook veel last van vermoeidheid. Naar huisarts om bloed te gaan prikken en daar kwam naar voren dat ik ernstig tekort aan vitamine B12 had.

Kreeg de welbekende ampullen die 1 maal in de week worden geprikt. Hiervan heb ik niks gemerkt. Bij zoeken op internet kwam ik arts Hans Reijnen tegen. Toen ging bij mij nieuwe wereld open. Ik begon met dagelijks de B12 smelttabletten gebruiken van vitamineb12nu. nl En ik moet zeggen dat al mijn klachten, inclusief rugpijn, darmproblemen en vermoeidheid, als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.

Letterlijk en figuurlijk. Denk helder en kijk anders naar de wereld. Eerst gezondheid dan de rest. Heb ik wel gemerkt. Nu kan ik de wereld aan. Zo voel ik me. O ja: van alle klachten die ik heb gehad, was oorsuizen voor mij de ergste. En ik moest daarbij elke maand mijn oren laten schoon spuiten.

Trage Schildklier Menstruatie

En dat terwijl ik zo vaak van mijn huisarts had gehoord dat ik er maar mee moest leren leven. Dat schoot bij mij in het verkeerde keelgat. Gelukkig nu dankzij B12 geen oorsuizen meer. Ook geen piep. En hoef ik mijn oren ook niet meer te laten schoon spuiten. Ik hoor nu beter, helderder..

Het is geen verslaving, maar mijn lichaam verbruikt nu eenmaal meer bij stressmomenten. Gebruik het nu 4 jaar en merk dat ik gezonder ben dan daarvoor. In alle opzichten (zelftest schildklier). Ook met sporten merk ik dit. Meer uithoudingsvermogen en kan net meer aan. Het herstel gaat ook sneller. Iedereen heeft wel een nutteloos abonnement, zoals Netflix of iets dergelijks

Elke maand 12. 50 of 25 euro uitgeven aan B12. je zult het niet eens merken. Ik ben dankzij B12 gebruiken al ruim 2 jaar niet meer bij de huisarts geweest - schildklier ondersteuning. Hierdoor heb ik de rekening van mijn zorgverzekering kunnen verlagen. Zo compenseer ik weer mijn abonnement op B12. Dus: win win

Dus geen ziekmelding meer. Eigenlijk zou werkgever iedere werknemer hierin kunnen ondersteunen. Scheelt ze weer hoop ziekmeldingen. Weer win win. Ik ben zelfs vergeten wanneer ik me voor het laatst heb ziekgemeld. Dit allemaal dankzij B12. Hiervoor ben ik vaak ziek geweest. Dit was mijn verslag na 4 jaar gebruik van vitamine B12”.

Mijn lichaam wist dat er een andere oorzaak was voor al mijn klachten. www schildklier nl. Op het moment dat ik op deze site (vitamineb12tekort. nl) kwam, was er zoveel herkenning. Voor mij viel alles op haar plek. Ik ben begonnen met een lage dosering van 2 x 3000 mg. B12 per dag en gebruik nu het B12 Power pakket van 2 x 10

Schildklier Opgezette Buik

En oooh…. wat ben ik blij! Ik heb weer kracht in mijn handen en benen. De zenuwpijn is zo goed als weg en ik ben veel minder moe. Ik onthoud weer dingen en kan me veel beter concentreren. De tandvleesproblemen zijn weg en ik kan zo nog wel even door gaan.Ik ben Bo Baden heel erg dankbaar voor zijn hulp en weet dat hij voor je klaarstaat als je vragen hebt”. (31 jaar)Maart 2021 : “Dit B12 recept heeft me enorm geholpen, en vrijwel vanaf de eerste dag van inname verminderden mijn klachten! Ik begon eerst met het standaardpakket met de gemiddelde dosis van 6.

Ik slik de laatste 2 maanden zelfs een dubbele dosis van het B12 Powerpakket, die met de 10. 000 mcg B12 pillen. Ik neem dus dagelijks nu 40. 000 mcg B12.. (Let op: hoge doseringen altijd onder begeleiding van een deskundige -red) Ik had een jaar lang een burn-out gehad, en tijdens die periode ontdekte ik ook dat ik een flink vitamine B12 tekort had.

Ik had een geheugen van een vis, nauwelijks concentratie, en een dof gevoel in mijn hoofd. Al die klachten waren al jarenlang bij me, maar toen de burn-out insloeg, werden ze extreem uitvergroot. Dit was ook het punt waarop Post Traumatische Stress Symptomen (PTSS) begonnen op te spelen. Maandenlang voelde ik me een soort kasplantje, die werkelijk niets kon verdragen.

000 mcg in mijn bovenbenen. Dit hielp weliswaar een beetje, maar op de dagen dat ik de injecties niet kreeg, ervoer ik een terugval en de spieren in mijn benen waren allesbehalve blij met het opbouwende littekenweefsel door de herhalende spuiten.. De klachten verbeterden langzaam een beetje, maar heel minimaal en na een jaar voelde mijn lijf en brein nog steeds erg beperkt.

Schildklier Kanker

En hiervan kon ik de oorzaak niet vinden. schildklier laten testen. Ook had ik de regelmatige drang om vettig te overeten, alsof mijn lijf schreeuwde om iets, maar het voelde nooit voldaan. In korte tijd kreeg ik van twee vrienden de aanrader om deze specifieke B12 tabletten van vitamineb12nu. nl 'ns te proberen, dus dat deed ik uiteindelijk

En letterlijk binnen het uur dat ik de eerste dosis B12 zuigtabletten had genomen, voelde ik al meer helderheid in mijn hersenen. Een gewaarwording die ik al heel lang niet meer had gehad. schildklier thuistest. Na twee dagen merkte ik dat ik voor het eerst sinds maanden weer een urenlange wandeling kon maken, zonder moe te worden, en ook de drukte van de stad en het openbaar vervoer was ineens draaglijk

Na een week viel me op dat ik al veel minder vaak hoefde te plassen! Toen heb ik het lijstje met mogelijke B12 symptomen (vitamineb12tekort. nl/vitamineb12-tekort-symptomenlijst) er nog 'ns bij genomen en bleek die klacht daar ook onder te vallen. traag werkende schildklier gevolgen. Ook was mijn behoefte aan overeten en snacken binnen die week flink verminderd! Dus ik was behoorlijk overtuigd

Na een telefoongesprek met een ervarings-deskundige, ben ik toen overgestapt op een dagelijkse dosis van 40 (snel blauwe plekken schildklier). 000 mcg. (Nogmaals: hoge doseringen altijd onder begeleiding van een deskundige -red) Nu 2 maanden later zie ik mezelf weer van alles doen en ondernemen waar ik voor het nemen van de tabletten geen energie voor had of gewoon geen zin in

Ik kan weer genieten van sociale contacten, voel veel minder pijn in mijn zenuwstelsel, voel me emotioneel meer stabiel, ben helderder in mijn hoofd en ervaar een algeheel groter gevoel van vitaliteit, balans en levensvreugde. Oh, en zelfs mijn fysieke zicht is een beetje verbeterd..(ik heb sterkte en merk dat mijn ogen lichtelijk weer wat helderder kunnen zien) Het voelt alsof de kleuren weer zijn teruggekeerd in mijn perceptie van de werkelijkheid.

Spirituele Betekenis Schildklier

Ik voel me letterlijk meer mens! Ik ben enorm dankbaar voor deze B12 formule en blijf het nemen zolang mijn lijf het aangeeft nodig te hebben en ik volg mijn intuïtie hierin. Ik ben ook heel benieuwd of andere klachten, die ik ook al jarenlang heb, ook zullen verminderen na verloop van tijd, aangezien die ook vallen onder mogelijke symptomen van B12 tekort.

En ook heb ik sinds mijn jonge kindertijd al 'tics', wat werd toegeschreven aan een lichte vorm van Gilles de la Tourette. Het zal me niets verbazen als dit ook (deels) samenhangt met het B12 tekort. Hoe dan ook, ervaar ik al veel meer rust, balans en ontspanning in mijn zenuwstelsel, wat ook de tics al wat verminderd.

Ik ben in ieder geval razend enthousiast over deze B12 zuigtabletten en raad het van harte aan om het uit te proberen, aan iedereen die mogelijke B12 gerelateerde klachten ervaart (vertraagde schildklier voeding). Bedankt Bo, voor het beschikbaar stellen van deze formule en voor je adviezen!” Hartelijke groeten,Reny (58 jaar) uit Dokkum, Januari 2021 : “Een aantal jaren geleden heb ik geruime tijd met goed resultaat de Sana, Core Vitamine B12 gebruiktDat is niet de enige reden geweest dat het in het slop raakte; persoonlijke omstandigheden, met name mantelzorgen, en het financieel niet echt ruim te hebben, speelde ook een rol. En nog steeds. Plus. je vergeet het eigenlijk gewoon… - vermoeidheid na verwijderen schildklier. En je denkt er niet meer aan om iets voor je zelf te doen

Ik kon geen enkele oplossing voor de hoofdpijn vinden, ik ben geen pillenslikker, dus ziekte ik het uit. te traag werkende schildklier symptomen. Dat kon soms wel drie weken duren, en dan was het weer een week okay en dan ging ik weer drie weken onderuit. Dit is jaren zo gegaan. Het enigste wat (tijdelijk) hielp was dry-needling (Dry Needling is een behandelmethode waarbij een zeer dun naaldje in de spier direct in een triggerpoint wordt geprikt en snel pijnverlichting geeft -red.) Spierknopen ontstaan niet zo maar

Hypofyse Schildklier

Daarnaast heb ik fybromyalgie, en ben ik hoog gevoelig. Zo kom je al gauw bij het zenuwstelsel uit, en in september 2020 dacht ik; ik bel Bo om te horen welke vorm van B12 ik zou kunnen oppakken om weer mee te beginnen. Dat werd het zeer sterke B12 Powerpakket.De hoofdpijn is nog wel degelijk aanwezig, maar gelukkig minder heftig en ook weer sneller over. En de tijd tussen de hoofdpijnaanvallen door, is veel langer. Had ik eerder soms drie weken hoofdpijn achter elkaar, dan is het nu eerder twee of drie weken zonder hoofdpijn en één week met hoofdpijn.

De hoofdpijn sloopte me helemaal. Alsof je een hele dag door zware stroop liep; het slurpte alle energie op, en ik raakte tot op het bot vermoeid. Ik ben er zo blij mee, met deze positieve B12 effecten, want met de corona maatregelen die er al geweest zijn, en met de maatregelen die er nu (december 2020) zijn, is het mantelzorgen dubbel zo zwaar geworden.

Latest Posts

Thaise Massage Meerhout

Published Jun 18, 24
7 min read

Thaise Massage Brasschaat Bredabaan

Published Jun 16, 24
5 min read

Thaise Massage Video

Published Jun 13, 24
7 min read